skip to Main Content

UltraSpeed Pro kétvödrös kocsik

59 116 Ft + ÁFA

Könnyű használat

A takarítási elvárásoktól függetlenül az UltraSpeed Pronak köszönhetően sokkal gyorsabb a takarítás, nagyobb a teljesítmény, a sokoldalúság és az ergonómia, mindez pedig alacsonyabb költséggel.

Az UltraSpeed Pro titka az egyedülálló prés, amely lehetővé teszi, hogy használói tréning nélkül kezdjék meg a rendszer használatát.

Leírás

Gyorsabb, tisztább, egyszerűbb

Bármely nagy méretű takarítási feladathoz lett kifejlesztve. Valamennyi rendszernek része az egyszerűen használható prés, beépített nyéltartó, és innovatív kétvödrös váz. A választás leegyszerűsítésére három szettet alkottunk: 1. Rendszer: felmosó rendszer, amely tartalmazza a vázat, vödröket és a prést 2. Starter Kit: felmosó rendszer, valamint moptartó és mop 3. Ready to Go: Starter Kit, továbbá egy teleszkópos nyél A második vödör kialakításának köszönhetően a prést a vödrök közé vagy a rendszer hátulján lehet elhelyezni. Egyedi első és hátsó profilja garantálja, hogy a víz egyik konfigurációban sem tud kicsepegni a vödrök között. Ha többféle tisztítási feladatot kíván végezni, a második vödröt tisztítószerek, kendők, papír, stb. tárolására is használhatja. A rendszerhez ergonomikus tolókar is elérhető. Valamennyi szett egyaránt használható a különböző mikroszálas mopokkal és a biztonsági padlók speciális mopjaival.

 

A termék előnyei

  • A leggyorsabb vödrös és préses mikroszálas felmosó rendszer kétvödrös változata
  • Az innovatív második vödörrel a prés a rendszer közepén vagy hátulján is használható
  • A Starter Kit tartalma: felmosórendszer moptartó és mop

Kérjük használat előtt olvassa el a használati utasítást
A kép a valóságtól eltérhet

További információk

Márka

Vileda

Érdekelhetnek még…

Back To Top