skip to Main Content

MicroMOP SOFT, BONUS+

902 Ft + ÁFA

Ha takarításról van szó, akkor a szalagparketta és egyéb, fából készült padlóburkolatok, magas fényű padlók mindig is feladták a leckét. Azonnal meglátszik rajtuk a szennyeződés, ugyanakkor nem lehet bő vízzel felmosni őket, mert magukba szívják a nedvességet és felhullámosodnak. A BONUS+ MicroMOP SOFT-ot kifejezetten a sima, érzékeny felületek felmosására álmodtuk meg.

Két fajta menetű fejjel rendelkezik!

Cikkszám: B153 Kategóriák: ,

Leírás

Hatalmas nedvszívó képessége miatt magába zárja a nedvességet és szinte alig hagy maga után vizet, így már semmi sem tarthat minket vissza attól, hogy padlónkat csillogóvá varázsoljuk, legyen szó márványról vagy parkettáról. Finom, sodort, 100% prémium minőségű mikroszálakból alkottuk meg, így tökéletes választás sima fa felületekre, csempékre, járólapra és PVC-re. Nevéhez hűen csodásan puha szálak alkotják, melyeket a legjobb kíméletesen, akár kézzel mosni.

Nem mindegy persze, hogy a felmosás mekkora erőfeszítéssel jár. A BONUS+ MicroMOP SOFT-ot nem kell rányomni a padlóra, mert vizesen megsokszorozódik a tömege, így jól tapad és tökéletesen tisztít. A mikroszálaknak köszönhetően pedig valóban felveszi a szennyeződést és 99,95%-ban eltávolítja a felületi baktériumokat.

Back To Top