skip to Main Content

Alkoholos kézfertőtlenítő gél, Steril Alk

765 Ft16 320 Ft + ÁFA

Törlés
Cikkszám: HC 3814/100 Kategóriák: ,

Leírás

Előnyösen alkalmazható minden olyan területen, ahol a kéz higiéniája kiemelkedőfontosságú. Használata nem igényel segédeszközt, adagolót és nincs szükség a kézlemosására, öblítésére. Az élelmiszeripar különböző területein, betegellátó intézményekben, élelmiszer előállító helyeken, vendéglátóiparban,közintézményekben, szociális otthonokban, stb.alkalmazható keverék.

Mikrobiológiai spektrum:baktericid, fungicid, virucid, MRSA

A keveréket töményen, hígítás nélkül kell alkalmazni. Juttassunk a tenyerünkbe 3-5ml-t, majd alaposan dörzsöljük be. Nem kell lemosni a fertőtlenítőszert, a kézre kenve gyorsan elpárolog miközben a bőrvédő komponens a bőrfelületen marad.

Ügyelni kell arra, hogy az élelmiszerek sem a szerrel, sem annak maradékával ne kerüljenek érintkezésbe illetve azokkal ne szennyeződjenek. Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel nem szabad keverni.

Folyékony, jellemző alkohol szagú, kéz fertőtlenítőszer. Fertőtlenítő hatását a benne lévő alkohol segítségével fejti ki. Használata után kellemes frissesség érzetet biztosít. Könnyen és gyorsan fertőtleníti a kezet, ugyanakkor kíméli a kéz bőrét a kiszáradástól.

A keveréket töményen, hígítás nélkül kell alkalmazni. Juttassunk a tenyerünkbe 3-5ml-t, majd alaposan dörzsöljük be. Nem kell lemosni a fertőtlenítőszert, a kézre kenve gyorsan elpárolog miközben a bőrvédő komponens a bőrfelületen marad

 

Kérjük használat előtt olvassa el a használati utasítást
A kép a valóságtól eltérhet

További információk

Márka

Hungaro Chemicals

Kiszerelés

100 ml, 500 ml, 1 L, 5 L

Back To Top